Citroën Acties

Inspired by you

Van
€ 19.460,-
Nu voor
€ 17.460,-
Private lease
€ 280,-

C3

Citroën C3 acties

Citroën heeft op dit moment aantrekkelijke Citroën C3 acties. De C3 is een bijzonder wendbare en handzame auto. Ideaal met vijf deuren en vijf zitplaatsen zodat iedereen mee kan op avontuur. Het trendy design in combinatie met de gekleurde accenten geven de Citroën C3 een expressief en uniek uiterlijk wat zorgt voor een onmiddellijke herkenbaarheid. Een nieuwe frisse wind aangewakkerd door de nieuwe Citroën C3 waait door het gamma van de compacte auto’s.

INRUILWAARDE WETEN?

Ruil uw huidige auto in voor een gloednieuwe Citroën C3. Via onze website kunt u alvast een indicatieve waarde opvragen. In de showroom bespreken we graag met u de definitieve inruilwaarde.

Standaard voorzien van o.a.

  • Hill Start Assist
  • Radio Bluetooth®
  • Stop & Start systeem
  • Verkeersbordherkenning
  • Cruise control met snelheidsbegrenzer
Van
€ 19.460,-
Nu voor
€ 17.460,-
Offerte aanvragen
Liever private lease?
€ 280,- p/mnd
Private lease aanvragen
Onze voorraad

Onze voorraad Citroën C3

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige C3 staan?

Disclaimer

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. Het genoemde voordeel is van toepassing op een voorraad model van Citroën. *Inclusief inruilpremie. * Deze Private Lease actie is geldig tot en met 30 juni 2024. Het Private Lease actietarief is berekend op basis van een eenmalige cashback van € 3.445,-. Het reguliere Private Lease tarief is €567,- per maand. Door de eenmalige cashback wordt het maandtarief verlaagd naar € 280,- per maand. De uitbetaling van de cashback vindt plaats 2 maanden nadat het Private Lease contract is getekend. Na 11 maanden dien je het Private Lease contract op te zeggen. Deze actie is alleen beschikbaar op voorraad modellen.

De genoemde acties zijn alleen geldig bij Wassink Autogroep en niet geldig i.c.m. andere acties. Genoemde prijs is inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Vermelde tijdelijke vanaf prijs voor Citroën Private Lease is op basis van een leasetermijn van 72 maanden en 5.000 km per jaar incl. BTW en 12 schadevrije jaren. Metallic -/ parelmoer lak en opties tegen meerprijs. Eigen risico op basis van € 450 per niet-verhaalbare schade. Niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen. Private Lease aanbieding alleen van toepassing op via Stellantis Financial Services aan te vragen Private Lease contracten. Citroën Private Lease via Wassink Autogroep wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door en overeengekomen met PSA Finance, handelsnaam van PSA Financial Services Nederland B.V. (AFM nr. 12007744). Zie www.citroen.nl/privatelease voor alle voorwaarden. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de beschreven uitvoeringen. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeCitroënActiesC3