Wagenparkbeheerder

Contract en levering auto:

Als uw bedrijf akkoord gaat met onze uitgebrachte offerte dan zullen wij allereerst het contract opstellen. Daarnaast zal er voor nieuwe klanten een mantelovereenkomst worden uitgedraaid. Deze documenten worden u in tweevoud toegezonden. Deze documenten zien wij graag allemaal ondertekend door de tekenbevoegde retour. In geval van een nieuwe klant zullen wij vrijwel altijd vragen om een uittreksel KVK, kopie legitimatie van de tekenbevoegde en recente jaarcijfers en/of winst-en verliesrekening. Aan de hand van de cijfers volgt een kredietacceptatie.
Indien de acceptatie met succes wordt doorlopen, zullen wij de auto bestellen bij één van onze dealers.

De levering van de auto wordt met u of de berijder afgestemd door Wassink Business Services. De auto kan op één van de Wassink Autogroep vestigingen worden afgehaald, maar we kennen ook de mogelijkheid om de auto op locatie af te leveren.

Brandstofbeheer:

Indien uw firma het op prijs stelt om gebruik te maken van een brandstofregeling voor de bij ons geleasede auto's kunnen wij dat voor u regelen. Wij maken gebruik van de beheermodule van Travelcard. Hiermee kunnen wij u een duidelijk inzichtelijke brandstofanalyse verzorgen. Daarnaast heeft u geen omkijken meer naar brandstofbonnetjes en declaraties. Alle tankingen van uw berijders op één verzamelfactuur.

Inleveren leaseauto:

Het inleveren van de leaseauto bij het einde van het contract kan bij alle Wassink Autogroep vestigingen. Wij horen graag van te voren even wanneer de auto zal worden ingeleverd, zodat wij onze collega's op de vestiging kunnen inlichten.
Bij het inleveren is het van belang dat de auto schoon en opgeruimd is. Daarnaast moet eventuele bestickering van de auto verwijderd zijn.
Bij inname zal een medewerker van Wassink de berijder de auto nalopen waarbij een innameformulier wordt ingevuld en door beiden ondertekend.

Verzekering:

Wij kunnen voor onze leaseauto's een verzekeringpolis afsluiten tegen een voordelig tarief. Daarbij hebben wij een laag Eigen Risico per evenement van €350,-. Het afsluiten van een polis binnen het leasecontract betekend voor uw firma en ook voor de berijder geen papierwinkel meer om een schade af te handelen. Het enige wat wij van u nodig hebben is een Schade Aanrijding Formulier. Aan de hand daarvan kunnen wij een dossier aanmaken en kan de berijder een afspraak maken voor herstel.


Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo