The beginning of a era.
Alfa Romeo Tonale

Alfa Romeo Tonale Plug-In Hybride

De Alfa Romeo Tonale is een opvallende en elegante compacte SUV die de passie en het erfgoed van het merk Alfa Romeo belichaamt. Met zijn verleidelijke design, geavanceerde technologie en dynamische prestaties trekt de Tonale onmiddellijk de aandacht.

Het exterieurontwerp van de Tonale is een perfecte combinatie van moderne stijl en klassieke Alfa Romeo-elementen. De vloeiende lijnen, scherpe contouren en kenmerkende ‘trilobo’-grille aan de voorkant geven de auto een krachtige en sportieve uitstraling. De slanke koplampen en achterlichten, samen met de gebeeldhouwde carrosserie, voegen een vleugje verfijning toe.

luxueus en comfortabel

Het interieur van de Tonale biedt een luxueuze en comfortabele rijervaring. Met hoogwaardige materialen, fraai vakmanschap en moderne technologieën is het interieur ontworpen om bestuurders en passagiers te omhullen in een sfeer van elegantie. De ergonomische stoelen zorgen voor uitstekend zitcomfort, terwijl het overzichtelijke dashboard en het geavanceerde infotainmentsysteem intuïtieve connectiviteit en entertainment bieden.

Wat betreft prestaties levert de Alfa Romeo Tonale opwindende dynamiek. Hij wordt aangedreven door een hybride aandrijflijn, bestaande uit een verbrandingsmotor en een elektrische motor, waardoor hij zowel efficiënt als krachtig is. Met meerdere rijmodi kunnen bestuurders de rijervaring aanpassen aan hun voorkeuren, of het nu gaat om een sportieve rit over bochtige wegen of een comfortabele cruise op de snelweg.

Daarnaast beschikt de Tonale over geavanceerde veiligheids- en assistentiesystemen die de bestuurder helpen bij het behouden van controle en het vermijden van mogelijke gevaren. Van geavanceerde remassistentie tot adaptieve cruisecontrol en dodehoekdetectie, de Tonale is uitgerust met de nieuwste technologieën om de veiligheid te waarborgen.

 

Bekijk prijslijst

Waarom Alfa Romeo Alfa Romeo Tonale Plug-In Hybride Daarom Alfa Romeo Alfa Romeo Tonale Plug-In Hybride

  • Cruise control
  • Stoere SUV
  • Digitale radio (DAB+)
Technische specificaties

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeAlfa RomeoModellenAlfa Romeo Tonale Plug-In Hybride