Nu in de showroom
Alfa Romeo Tonale Hybride

Alfa Romeo Tonale Hybrid

De Tonale is een meesterwerk van het Italiaans design. De Tonale is een mix van de traditionele Alfa Romeo-stijlenmerken en de typische Italiaanse sportiviteit en elegantie. Met dit uitzonderlijke dynamische en atletische ontwerp van de Tonale beleefd u optimaal rijplezier. Dit model van Alfa Romeo is er ook als plug-in hybride.

Het interieur van Alfa Romeo Tonale

Het interieur van de Tonale is strak en comfortabel, waarbij gebruik gemaakt is van hoogwaardige materialen in Italiaanse stijl met een sfeervolle en subtiele achtergrondverlichting. Aan alles is gedacht. Met slechts één doel voor ogen: het verhogen van de functionaliteit om u als bestuurder een unieke rijervaring aan te bieden.

De technologische innovatie van de Alfa Romeo Tonale

De Alfa Romeo Tonale beschikt over een ingebouwde Amazon Alexa spraakassistentie. Bediening kan doormiddel van spraak zodat uw concentratie op de weg blijft. Zo kunt u uw boodschappenlijst in de auto aanvullen, maar u kunt ook uw verbonden systeem in huis bedienen en uw verwarming of lichten vanuit de auto aanzetten.

Daarnaast beschikt de Tonale over de Advanced Driver Assistance Systems. Met de Intelligent Adaptive Cruise Control, Lace Centring , Traffic Jam Assistent, blind spot detection, 360 view, lane control, speed control, emergency braking, drowsy driver detection en rear seat reminder zorgt de Tonale voor het optimale rijcomfort.

De Tonale biedt als eerste auto ooit een NFT digitaal eigendomscertificaat op basis van blackchain-technologie aan. De NFT is een uniek databestand welke niet-falsificeerbaar en niet-vervangbaar is. Hierin worden de voertuiggegevens, de eigendomsgegevens en de onderhoudshistorie van de auto weergeven. Op de occasionmarkt zorgt dit voor een bewijs van betrouwbaarheid voor zowel dealers als verkopers.

 

 

Bekijk prijslijst

Waarom Alfa Romeo Alfa Romeo Tonale Hybrid Daarom Alfa Romeo Alfa Romeo Tonale Hybrid

  • Cruise control
  • Hill Start Assist
  • Digitale radio (DAB+)
Technische specificaties

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeAlfa RomeoModellenAlfa Romeo Tonale Hybrid