Alfa Romeo Stelvio

Alfa Romeo Stelvio

De Alfa Romeo Stelvio zorgt elke dag opnieuw voor een unieke ervaring. De grensverleggende techniek zorgt ervoor dat dit één van de meest dynamische SUV’s in zijn klasse is. Het interieur van de Stelvio is een toonbeeld van raffinement en elegantie in pure Italiaanse stijl. De details zijn van hoogwaardige materialen gemaakt. Deze SUV van Alfa Romeo heeft voldoende bagageruimte met een kofferbak van 525 liter. De achterklep met een voetbeweging onder de bumper elektrisch worden geopend.

De nieuwste technologie

Een veelzijdige, luxe comfortabele en prestatiegerichte auto met Italiaanse stijl is de Alfa Romeo Stelvio. Deze Alfa Romeo beschikt over een 8,8-inch Touch screen dat u alle informatie geeft, die u nodig hebt tijdens uw rit. Het systeem is zeer overzichtelijk en daarvoor eenvoudig te bedienen. Om altijd in verbinding te staan met uw auto kunt u de Alfa Connect Services app downloaden. Deze app biedt u verschillende diensten aan om zo het rijden nog eenvoudiger te maken. De Stelvio wordt geleverd met een NFT, de NFT beschikt over de unieke en niet-falsificeerbare eigendoms- en onderhoudsgegevens van de auto. Daarnaast  is de Stelvio uitgerust met de nieuwste rijassistentiesystemen. Hierdoor is het mogelijk om level 2 autonoom te rijden. Met level 2 autonoom rijden regelt de auto zelf bepaalde functies zoals: gas geven en remmen in bepaalde situaties. Wel blijft de bestuurder altijd het initiatief behouden en bepaald u zelf op welk moment u gas wil geven of wil remmen. Ervaar de Stelvio zelf tijdens een proefrit. Maak direct een afspraak voor een Alfa Romeo Stelvio proefrit.

 

Bekijk prijslijst

Waarom Alfa Romeo Alfa Romeo Stelvio Daarom Alfa Romeo Alfa Romeo Stelvio

  • Hill Start Assist
  • Stoere SUV
  • Cruise control
Technische specificaties

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeAlfa RomeoModellenAlfa Romeo Stelvio