Alfa Romeo
Stelvio Quadrifoglio

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio

De Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio behoort tot de absolute top in zijn categorie als het gaat om prestaties, met een indrukwekkende combinatie van snelheid, efficiëntie en veiligheid, ondersteund door geavanceerde technologie. Aangedreven door een krachtige 2.9-liter V6 Bi-Turbo aluminium monobloc-motor met een vermogen van 520 pk, stelt de Stelvio Quadrifoglio nieuwe normen. Met zijn Q4 vierwielaandrijving levert deze motor een opmerkelijke vermogensdichtheid van 176 pk per liter, waardoor hij in slechts 3,8 seconden van 0 naar 100 km/u kan accelereren.

De Stelvio Quadrifoglio maakt gebruik van een geavanceerde 8-traps automatische transmissie die in de Race-modus schakelt in een bliksemsnelle tijd van slechts 150 milliseconden, waardoor een naadloze en krachtige rijervaring wordt gegarandeerd. Dankzij het efficiënte beheer van de Alfa-cilinders (CEM) en het gebruik van lichtgewicht materialen, zoals een koolstofvezel aandrijfas, biedt de Stelvio Quadrifoglio ongeëvenaarde efficiëntie en een uitstekende balans tussen prestaties en brandstofverbruik.

De Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio is een toonbeeld van technologische vooruitgang en rijdynamiek, en hij combineert de kracht van zijn motor met geavanceerde systemen voor veiligheid en stabiliteit. Met zijn indrukwekkende prestaties en ongeëvenaarde eigenschappen zet de Stelvio Quadrifoglio nieuwe maatstaven in de categorie van high-performance SUV’s.

Bekijk prijslijst

Waarom Alfa Romeo Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio Daarom Alfa Romeo Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio

  • Geavanceerde technologie
  • Sportiviteit
  • Adembenemend design
Technische specificaties

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeAlfa RomeoModellenAlfa Romeo Stelvio Quadrifoglio