Alfa Romeo Junior Ibrida

Innovatieve Hybride Technologie

De Junior IBRIDA onderscheidt zich door zijn vooruitstrevende hybride technologie, die een naadloze integratie van elektrische en verbrandingsmotoren mogelijk maakt. Met een 100 kW (136 pk) sterke 48-volt hybride aandrijflijn en een Variable-Geometry Turbo (VGT), biedt de Junior IBRIDA een unieke combinatie van vermogen, efficiëntie en rijplezier. Deze innovatieve technologie stelt de Junior IBRIDA in staat om meer dan 50% van de rijtijd in de elektrische modus door te brengen, waardoor het brandstofverbruik wordt verminderd en de emissies worden verlaagd. Naast deze Hybride variant is er ook een 100% elektrische variant van de Alfa Romeo Junior .

Geavanceerde Vierwielaandrijving

Als eerste in zijn segment biedt de Junior IBRIDA vierwielaandrijving (Q4), met automatisch geactiveerde achterwielaandrijving voor maximale grip en stabiliteit onder alle rijomstandigheden. Dit geavanceerde systeem zorgt voor een ongeëvenaarde mate van controle en vertrouwen voor de bestuurder, ongeacht het terrein of de weersomstandigheden. Met de Junior IBRIDA kunnen bestuurders genieten van een dynamische en meeslepende rijervaring, waarbij prestaties en veiligheid hand in hand gaan.

Innovatief Design van de Alfa Romeo Junior Ibrida

Het design van de Alfa Romeo Junior IBRIDA is een perfecte combinatie van esthetiek en functionaliteit, waarbij Italiaanse flair en moderne technologie samenkomen. Elk aspect van het exterieur en interieur is zorgvuldig ontworpen om zowel het oog als de zintuigen te prikkelen. Het exterieur van de Junior IBRIDA straalt kracht en elegantie uit, met gespierde lijnen, korte overhangen en een iconische ‘afgeknotte’ achterzijde (‘coda tronca’), die verwijst naar Alfa Romeo’s rijke erfgoed. Het kenmerkende Alfa Romeo-hart en -logo domineren de voorkant, terwijl adaptieve Full LED Matrix-koplampen een moderne touch toevoegen aan het front.

luxueuze en ergonomische omgeving

Binnenin biedt de Junior IBRIDA een luxueuze en ergonomische omgeving, waarbij hoogwaardige materialen en doordachte details samenkomen voor een ongeëvenaarde rijervaring. Van de sportieve Sabelt-stoelen tot het geavanceerde infotainmentsysteem met een 10,25-inch touchscreen, elk element is ontworpen met het oog op comfort en gebruiksgemak.

Kortom, het design van de Alfa Romeo Junior IBRIDA is een perfecte belichaming van Italiaans vakmanschap en innovatie, waardoor het een onderscheidende keuze is in de compacte premiumklasse.

Waarom Alfa Romeo Junior Ibrida Daarom Alfa Romeo Junior Ibrida

  • Modern en gedurfd design
  • Verschillende rijmodi
  • Hybride aandrijflijn
Technische specificaties

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden. Private Lease tarief op basis van 72 maanden 5.000km per jaar.

HomeAlfa RomeoModellenAlfa Romeo Junior Ibrida