Nu vanaf
€ 39.000,-

Alfa Romeo Junior Elettrica

Revolutionaire Elektrische Aandrijving

De Alfa Romeo Junior Elettrica markeert een nieuw tijdperk van elektrische mobiliteit met zijn geavanceerde elektrische aandrijflijn. Met een krachtige batterij van 54 kWh en een keuze uit twee vermogensvarianten – 115 kW (156 pk) en de sportieve VELOCE met 176 kW (240 pk) – biedt de Junior Elettrica opwindende prestaties en een indrukwekkende actieradius van 410 kilometer en 590 kilometer in de stadscyclus (ook WLTP). Deze elektrische krachtpatser is ontworpen om het sportieve DNA van Alfa Romeo te belichamen, met snelle acceleratie en dynamische rijeigenschappen die een plezierige en responsieve rijervaring garanderen. Naast de elektrische variant is er ook een hybride variant van de Junior .

Iconisch Italiaans Design

Het design van de Alfa Romeo Junior is een perfecte combinatie van elegantie en futurisme, met kenmerkende Alfa Romeo-stijlelementen die een onmiskenbare uitstraling creëren. Met zijn gestroomlijnde silhouet, gespierde lijnen en karakteristieke ‘coda tronca’ achterzijde, straalt de Junior Elettrica Italiaanse flair en dynamiek uit. Binnenin biedt de Junior Elettrica een verfijnde en luxueuze omgeving, met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën die het comfort en gemak van de bestuurder maximaliseren.

Geavanceerde Connectiviteit en Functionaliteit

Naast zijn indrukwekkende prestaties en opvallende design, biedt de Alfa Romeo Junior Elettrica ook geavanceerde connectiviteit en functionaliteit voor een naadloze rijervaring. Met functies zoals EV Routing, dat automatisch oplaadstops plant langs de route, en Alfa Connect Services, dat een reeks verbonden diensten biedt voor maximale veiligheid en gemak, is de Junior Elettrica ontworpen om aan de behoeften van de moderne bestuurder te voldoen. Met zijn innovatieve technologieën en compromisloze prestaties is de Junior een symbool van vooruitgang in elektrische mobiliteit en een opwindende nieuwe toevoeging aan de Alfa Romeo-line-up.

Waarom Alfa Romeo Junior Elettrica Daarom Alfa Romeo Junior Elettrica

  • Verschillende rijmodi
  • Modern en gedurfd design
  • 100% elektrisch
Technische specificaties

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden. Private Lease tarief op basis van 72 maanden 5.000km per jaar.

HomeAlfa RomeoModellenAlfa Romeo Junior Elettrica