Schoonheid in zijn puurste vorm
Alfa Romeo Giulia

Alfa Romeo Giulia

De Alfa Romeo Giulia is een sportieve sedan en een icoon van het hedendaagse Italiaanse autodesign. De nieuwste veiligheids- en infotainmenttechnologie dragen bij aan de unieke rijervaring. Het exterieur van de Giulia brengt design, kracht en innovatie samen. Het interieur is van hoogwaardige kwaliteit gemaakt waarbij overal aan gedacht is. Zo zijn er veel opbergvakken toegevoegd waarmee bijvoorbeeld de smartphone automatisch opgeladen kan worden. Ook elektrisch verwarmbare stoelen zijn aanwezig.

De nieuwste technologie

Het 8,8-inch touchscreen zorgt ervoor dat u alle informatie in beeld heeft die u nodig heeft tijdens uw rit. Het systeem is eenvoudig te bedienen, zodat u niet afgeleid raakt. De Giulia is voorzien van de nieuwste rijassistentiesystemen, hierdoor is het mogelijk om level 2 autonoom te rijden. Met level 2 autonoom rijden regelt de auto zelf bepaalde functies zoals: gas geven en remmen in bepaalde situaties. Wel blijft de bestuurder altijd het initiatief behouden en bepaald u zelf op welk moment u gas wil geven of wil remmen.  Ook is het mogelijk om zelf de rijdynamaniek af te stemmen naar uw persoonlijke wens. De rijmodus biedt daarvoor keuze uit drie verschillende varianten; dynamic, neutral en advanced effiiciency. De Stelvio wordt geleverd met een NFT, de NFT beschikt over de unieke en niet-falsificeerbare eigendoms- en onderhoudsgegevens van de auto.

Interesse in de Alfa Romeo Giulia ?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de Alfa Romeo Giulia? Maak dan direct een afspraak voor een proefrit of kom langs bij een van onze Alfa Romeo vestigingen. 

 

Bekijk prijslijst

Waarom Alfa Romeo Alfa Romeo Giulia Daarom Alfa Romeo Alfa Romeo Giulia

  • Digitale radio (DAB+)
  • Cruise control
  • Adembenemend design
Technische specificaties

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeAlfa RomeoModellenAlfa Romeo Giulia