Alfa Romeo
Giulia Quadrifoglio

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

POWER AND TECHNOLOGY
COME TOGETHER

De Alfa Romeo Quadrifoglio heeft een 2,9 liter V6 die 520 pk genereert en een koppel van 600 Nm produceert tussen 2.500 en 5.000 rpm. Deze motor is buitengewoon krachtig en toch extreem licht omdat hij volledig is gemaakt van aluminium. Dit gaat samen met een automatische transmissie met 8 versnellingen die in slechts 150 milliseconden doorschakelt (in Race-modus). Schakel op met de met leder beklede versnellingspook in het middenconsole of met de aluminium schakelpaddles.

DRIVEN BY TECHNOLOGY

De Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio is uitgerust met de nieuwste rijassistentiesystemen (ADAS, Advanced Driver Assist Systems). Deze maken Level 2 autonoom rijden mogelijk. Dat wil zeggen dat functies als gas geven en remmen onder bepaalde omstandigheden door de auto zelf worden geregeld, maar waarbij de bestuurder altijd zelf het initiatief houdt. Het blijft tenslotte een Alfa Romeo.

Bekijk prijslijst

Waarom Alfa Romeo Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Daarom Alfa Romeo Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

  • 520 pk
  • 0-100 km/u in 3,9 sec
  • Topsnelheid 308 km/u
Technische specificaties

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeAlfa RomeoModellenAlfa Romeo Giulia Quadrifoglio