Service

Mopar® Connect biedt een reeks handige onlinediensten die bijdragen aan de veiligheid van jouw auto. Zo geeft het je onder andere toegang tot directe ondersteuning bij nood en ondersteunt het de eenvoudige voertuigbeheer via je smartphone. Lees hieronder meer over de voordelen van Mopar® Connect.

MY:ASSISTANT: ALTIJD VERZEKERD VAN SNELLE HULP

Met Mopar® Connect is hulp altijd dichtbij. Snel, simpel en effectief.

HULP BIJ ONGEVALLEN
Dankzij de ‘hulp-bij-ongevallen-service’ detecteert de auto zelf een hardere botsing en stuurt de gps-positie direct naar de meldkamer. Een operator van my:Assistant neemt contact met je op en regelt direct hulp voor je.

PECHHULP
Bij pech kan de operator van my:Assistant de status van de auto bekijken en met de nodige informatie hulp naar de locatie sturen. Zo ben je sneller weer op weg.

HULP BIJ DIEFSTAL
Met deze applicatie van Mopar® Connect herkent de auto het als deze zonder toestemming wordt meegenomen. Als de diefstal is aangegeven, geeft de operator de gps-coördinaten door en wordt de startfunctie geblokkeerd. Dit zorgt er eveneens voor dat je auto sneller wordt teruggevonden.

MY:CAR HOUDT UW VOERTUIG IN PERFECTE STAAT

Dankzij my:Car van Mopar® Connect heeft u up-to-date informatie over uw voertuig. Zo kunt u via de Uconnect LIVE app bijvoorbeeld eenvoudig het brandstofniveau of de bandenspanning controleren zodat u elke rit veilig op weg kan.Bekijk de Vehicle Health Report met handige informatie over de gezondheid van uw auto en tips om de auto goed te onderhouden.

ACTIVEER MOPAR® CONNECT-SERVICES

Als je gebruik wilt maken van de services van Mopar® Connect neem je contact op met je dealer. Deze informeert je persoonlijk over de kosten en of jouw Abarth geschikt is voor deze upgrade. Bij aanschaf van Mopar® Connect zijn de registratiekosten het 1ste jaar gratis.

Na installatie krijg je de activeringslink via je e-mailadres. Via deze link kom je op jouw persoonlijke FCA-pagina waar je jouw auto aanmeldt om de activering te voltooien.

Per e-mail ontvang je een bevestiging wanneer de Mopar® Connect-services zijn geactiveerd. Download vervolgens de gratis Uconnect LIVE-app en installeer deze op je telefoon. En dan kan je van alle exclusieve services die Mopar® Connect biedt gebruikmaken.

*Deze functie is niet beschikbaar op auto’s met een alarmsysteem

VERLOOPT UW MOPAR® CONNECT-ABONNEMENT BINNENKORT?

Bij de verlenging van uw Mopar® Connect-abonnement hebt u de keuze uit verschillende dienstenpakketten en looptijden. Zo kunt u de abonnementsvorm kiezen die het best op uw behoeftes aansluit.

U kunt kiezen uit de volgende twee dienstenpakketten:
– LIGHT: bestaat uit My:Car en My:Remote
– FULL: bestaat uit My:Car, My:Remote en My:Assistant

Voor de looptijd kunt u kiezen uit 12, 24 of 36 maanden.

Wilt u een abonnement voor Mopar® Connect afsluiten of uw bestaande abonnement verlengen?

Vraag hier informatie over de beschikbaarheid en prijzen en boek een afspraak bij uw dealer.

Afspraak maken
HomeAbarthService