Abarth 600e

Maak Klaar voor de Abarth 600e: Elektrische Prestaties Heruitgevonden

Elektrische Kracht met de Stijl van Abarth

Maak je op voor een nieuwe era van opwindende prestaties met de Abarth 600e. Door de legendarische race-erfgoed van Abarth te combineren met geavanceerde elektrische aandrijving, zet de Abarth 600e een nieuwe standaard voor elektrische rij dynamiek en ongeëvenaarde behendigheid op de weg.

Elektrische Prestaties, Abarth Stijl

Met directe koppel en bliksemsnelle acceleratie, levert de Abarth 600e elektrische prestaties die je de adem zullen benemen. Zijn precies afgestemde elektrische aandrijflijn, geïnspireerd door de race-expertise van Abarth, zorgt voor opwindende prestaties in elke bocht, waardoor elke rit een adrenaline-gevoede avontuur wordt.

Revolutionair Ontwerp, Ongeëvenaarde Sensatie

Met een gedurfd en agressief ontwerp trekt de Abarth 600e overal de aandacht. Van zijn aerodynamische carrosserielijnen tot zijn prestatiegeïnspireerde details, elk aspect van de Abarth 600e is ontworpen om zowel de stijl als de prestaties te verbeteren, waardoor het een echte icoon van elektrische rij-excitement is.

De Toekomst van Prestaties is Hier

Met de Abarth 600e is de toekomst van prestaties nu. Ervaar de sensatie van elektrisch rijden als nooit tevoren, met compromisloze prestaties, adembenemend ontwerp en de onmiskenbare spirit van Abarth. Maak je klaar om de kracht van elektrificatie los te laten met de Abarth 600e – waar prestaties geen grenzen kennen.

Houd mij op de hoogte

Waarom Abarth Abarth 600e Daarom Abarth Abarth 600e

  • Sportiviteit
  • Adembenemend design
  • 100% elektrisch

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden. Vermelde vanafprijs is gebaseerd op een leasetermijn van 72 maanden en 5.000 km per jaar, mogelijk dient een aanbetaling of een slotbetaling te worden gedaan. Aanbod op basis van Private Lease Budget. Tarieven afgerond op hele euro’s. Onder voorbehoud van wijzigingen in assurantiebelasting, wegenbelasting en BTW. Leasys behoudt zich het recht voor om onvolledig of incorrect ingevulde aanvragen uit te sluiten van deelname. Leasys Nederland B.V., behoudt zich het recht om de actie zonder opgaaf van reden te wijzigen of te beëindigen.

HomeAbarthModellenAbarth 600e