Ga de uitdaging aan
Abarth 595
Nu vanaf
€ 28.546,-

Abarth 595

De Abarth 595 is ontworpen om zelfs de hoogste verwachtingen te overtreffen. Stap in, pak het stuurwiel vast en voel zijn topprestaties onder uw vingertoppen. Durft u de uitdaging aan? Boek dan een proefrit in een Abarth. Een kleine maar toch sportief aanvoelende auto. De Abarth 595 is de opvolger van de legendarische Abarth 500.

 Abarth 595 uitvoeringen:

  • 595 Turismo

De 595 Turismo racet op twee niveaus: stijl en vermogen. Standaard meegeleverd zijn Granturismo 17″ velgen en zwarte remklauwen, dubbele verchroomde uitlaatpijpen en gesatineerde chromen spiegelkappen. En daaronder: 1.4 Turbo T-Jet 165 pk met Garret-turbo en Abarth-achterschokdempers by Koni.

Abarth Turismo

Offerte
  • 595 Competizione

De vermaarde Record Monza-uitlaat is ontwikkeld met als resultaat een herkenbare sound waarmee hij zijn legendarische naam eer aandoet. Pak het stuur, geef gas en bepaal zelf de soundtrack: met een simpele klik activeert u de uitlaatklep die het verschil maakt tussen een verfijnde sportieve sound of een hese brul als blijk van de ware kracht van uw 595 Competizione.

Abarth 595 Competitzione

Offerte
  • 595 ScorpioneOro

Een eerbetoon aan zijn eigen geschiedenis, een bevestiging van zijn eigen identiteit. De nieuwe Abarth 595 ScorpioneOro is verkrijgbaar in een beperkte reeks van slechts 2.000 stuks en combineert ongeziene prestaties met een authentieke en opvallende stijl.

Abarth 595 Scorpioneoro

Offerte
  • 595 Esseesse

Stap in de nieuwe Abarth 595 esseesse en ervaar zijn Schorpioen-waardige prestaties. Met zijn sportieve striping en 17-inch lichtmetalen Supersport-velgen toont hij zijn authentieke racekarakter. En met het onmiskenbare geluid van zijn Akrapovič-uitlaat – een primeur voor de 595 – zet hij zijn hoge prestatieniveau verder kracht bij.

Abarth 595 Esseesse

Offerte
  • 595 Monster Energy Yamaha

De Abarth 595 Monster Energy Yamaha viert de samenwerking die Abarth en Yamaha hebben sinds 2015. De kleuren aan buiten- en binnenkant zijn dezelfde als die van de YZR-M1 Monster Energy Yamaha MotoGP 2020 motorfiets. Let vooral op de ‘Monster klauw’ op de motorkap als eerbetoon aan de nieuwe samenwerking met de bekende energiedrank.

Abarth 595 Monster Energy Yamaha

Offerte

© 2022 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeAbarthModellenAbarth 595