Abarth acties

Wees origineel. Wees Abarth.

Ga de uitdaging aan
Abarth 595

595

De Abarth 595 is ontworpen om zelfs de hoogste verwachtingen te overtreffen.​ Stap in, pak het stuurwiel vast en voel zijn topprestaties onder uw vingertoppen.​ Durft u de uitdaging aan?

Ready, steady, GO!

Een kleine maar toch sportief aanvoelende auto. De Abarth 595, de opvolger van de legendarische Abarth 500, is het instapmodel voor wie de wereld van Abarth wil binnengaan. 1.4 Turbo T-Jet met 145 pk, Torque Transfer Control en standaard Sportmodus, nieuwe gesatineerde chromen afwerking. Tijd voor fun. Echt. Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze Abarth 595 acties.

INRUILWAARDE WETEN?

Ruil uw huidige auto in voor een gloednieuwe Abarth 595. Via onze website kunt u alvast een indicatieve waarde opvragen. In de showroom bespreken we graag met u de definitieve inruilwaarde.

Standaard voorzien van o.a.

  • Apple Carplay / Android Auto
  • Sportstuur met radiobediening
  • TPMS (Tire Pressure Monitoring System)
Disclaimer

© 2022 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is gebaseerd op voorraad auto's, inclusief btw en bpm, inruilpremie en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeAbarthActies595