Filter

Filter herstellen

Onderwerp:


Filter herstellen

Plaats:


7.3 35 mensen Onderhoud

8.2 108 mensen Aanschaf

8.0

Totaal 155

Ervaringen

0 Velp

17 maart 2018 door Dhr Rosenkranz en Mevr Speekhoudt

Klacht!! Wij zijn correct behandeld bij vestiging Doetinchem (uitleg en offerte) helaas hadden ze de gewenste auto (Peugeot 3008 automaat) niet staan om een proefrit te rijden. Dit was geen enkel probleem voor ons, gevaagd of bij vestiging Velp wel een auto stond om proefrit te rijden. Werd voor ons gebeld en dat was mogelijk, later op de middag. We moesten van te voren even bellen of de auto al terug was van een andere proefrit. Wij netjes gedaan. Gebeld naar vestiging Velp van Peugeot. Maar hier werden wij niet netjes behandeld. Medewerker aan de telefoon zei dat het niet kon, nergens van op de hoogte waren gebracht. Niet over waren gebeld vanuit Doetinchem. Dat de auto nu niet aanwezig was en pas 16.15 pas terug was en dat daarna geen proefrit meer gereden kon worden. Medewerker kwam geïrriteerd over aan de telefoon, kort van stof. Gaf niet gelijk een oplossing, bleef zeggen dat ze niet op de hoogte waren, wat niet klopte. Dat niks vandaag meer kon. Geen oplossing gelijk aangeboden. Vindt dit een zeer slechte zaak en service. Door deze service is de keuze van een Peugeot weggevallen. Daarom hebben wij geen Peugeot 3008 gekozen en gekocht.

8 Wamel

11 maart 2018 door T. Rossen

Voor de 2de maal auto bij wassink gekocht 1ste was een opel meriva 7jaar mee rond gereden altijd goed gedaan hartstikke fijne auto. Afgelopen week de auto ingeruild voor een ford focus station werd netjes en eerlijk geholpen en kreeg een mooi bedrag terug voor de meriva . Ik hoop dat ik er net zoveel plezier mee heb als met mijn oude auto . Service was goed en auto rijdt heerlijk top ga zo door wassink . En marcel bedankt erg fijn geholpen

10 Wamel

10 maart 2018 door Evie van den Houdt

Vandaag om half 12:00 uur naar een zwarte mini gaan kijken en om 13:00 uur met de bewuste mini naar huis gereden. Prima service en duidelijke communicatie! Ze hebben de mini zelfs nog voor ons op de brug gezet, zodat wij ook de onderkant van de auto konden bekijken. Top services!

9 Wamel

24 februari 2018 door Christina Mourik

Vorige week vrijdag een proefrit gemaakt in een peugeot 307. Na de proefrit een gesprek gehad met de verkoper over de auto en de mogelijkheden voor mijn oude auto. Gisteren mijn nieuwe auto opgehaald! Extra service was dat wij bij station Tiel opgehaald werden door de verkoper zodat we met de nieuwe auto terug konden rijden.

10 Nijmegen Citroën

23 februari 2018 door van den Oever

autoreperatie is goed gedaan

10 Wamel

22 februari 2018 door V.Woudsma

Vandaag een Kia Cee'd gekocht nadat ik een half jaar geleden een auto kocht met veel gebreken. De Wassink dealer in Wamel had welliswaar alle problemen netjes verholpen maar door de opsomming van problemen voelde de auto niet meer goed. Wassink in Wamel heeft mij een oplossing geboden door een Kia aan te bieden die mij veel rijplezier zal gaan geven. Bedankt voor de goede service en vertrouwen.

8 Oss

19 februari 2018 door I. van den Ende

Prettig geholpen bij de aanschaf van mijn Citroen C3. Mooie zaak en klantvriendelijk personeel. Ik zou zeker terug gaan bij een volgende aankoop.

7 Wamel

16 februari 2018 door Dave

Ben prima en corect.geholpen bij de aanschaf van ford fiesta vorige week. Duidelijk ,helder en snelle service is wat mij opviel

10 Wamel

09 februari 2018 door Clarien Lafeber

Geen gedoe, eerlijke informatie. Kleine reparatie snel opgelost. De volgende auto weet ik daar ook weer te vinden!!!

10 Wamel

08 februari 2018 door Jeroen

Terug naar Wamel met een paar zaken voor garantie. Geen enkel probleem, geen enkele discussie. Wel: luisteren, leenauto, onderdelen besteld en gerepareerd wat ik had aangegeven. Klasse service!

10 Wamel

08 februari 2018 door Rik Voogt

en dat verdient een dikke tien!

10 Wamel

08 februari 2018 door Rik Voogt

Inmiddels door de jaren heen de derde auto via Marcel aangekocht. Weer complimenten en dank voor de vriendelijke, vakkundige en servicegerichte aanpak.

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo